Bon,

gisteren zijn er dus twee belgische ploegen aan het werk gezet in de voorrondes van de Eufa-cup.
Voor de duidelijkheid: ik heb de webstrijden NIET gezien... ik ken enkel de uitslag.
Maar...

Ik denk dat beide wedstrijden saai waren, traag middenveldvoetbal, lange ballen die nergens naartoe gaan, splijtende terugspeelballen die ervoor zorgen dat de tegenstander weeral 2 minuten kan uitblazen en hier en daar enkele prikken die ervoor zorgden dat de keepers aan beide kanten toch net geen doorligwonden krijgen van het niets doen.

Uitslag in beide wedstrijden: 2-2

Is er dan toch IETS spannends aan geweest?
Hmm, even wat opgezocht. In beide wedstrijden stonden onze belgen voor (met 1-2 dus) tot in de laatste paar minuten van de wedstrijd.
Dat snap ik dus niet goed... Het is echt niet zo dat voetbal een moeilijk spelleke is. Zorg er toch gewoon voor dat die andere ploeg niet scoort? In plaats van in de 85e minuut al te beginnen denken aan het feit dat ge subiet in de kleedkamers weer schaamteloos homo kunt zijn tijdens het drinken van champagne waarbij er menig liefdesverklaringen aan het adres van [insert name] worden gegeven. Om dan later op de avond met de vrouw/vriendin/dame van plezier ervoor te zorgen dat de 'manly thoughts' weer de bovenhand nemen.

Voetbal? Een spelleke van 90 minuten en op't einde winnen de duitsers toch.