dinsdag 23 september 2008

GG Yves

't Is gedaan.
Kruis erover.
Opdoeken die handel.

Meer dan 15 maanden al is Yves aan het proberen om iedereen te paaien. Meer dan 15 maanden al krijgt hij van overal tegenwind. En voor de verandering niet enkel van de oppositie.
Mor euhm, hoe is't eigenlijk zo ver gekomen?

Misschien eens loeren naar het kartel zelf. Eerst wou CD&V niet, dan weer wel, dan was er een eerste akkoord (14/02/2007 btw), dan was er Dedecker bij N-VA, dan weer niet meer en dan plots was daar een stevige overwinning.

't Geen ik nie begrijp is dat ze bij CD&V zo gebrand waren op een overwinning (lees: geen oppositie meer) dat ze in de boot stapten met een partij waarvan ze wisten dat die radicaler waren dan zijzelf. Als je een kartel vormt dan wil dat zeggen dat beide partijen in het kartel een stevige invloed hebben op het volledig kartel-programma, maar eveneens op het imago dat je uitstraalt.

CD&V heeft in mijn ogen een verkiezing gewonnen, maar zo goed als alle geloofwaardigheid, politieke credibiliteit en goodwill verloren.

Sterk gespeeld.

Ach, who cares anymore. Als't morgen verkiezingen zijn gaat er just fluit veranderen... Zelfde namen, andere postjes. Zelfde gezever mor andere tafelschikking.

Dat VT4 ofzo is ne reality show doet om 12 jan modalekes tot politicus om te vormen. 'k Zen 99% zeker dat die het even goe zouden doen (tenzij Betty weer meedoet :) )

Bossie signing out

Geen opmerkingen: