vrijdag 27 maart 2009

Time for WoW

Zoals de meesten onder jullie al wel zullen weten, ben ik een van de 10 miljoen (!!) subscribers en spelers van World of Warcraft.
Nu, af en toe komt ge online dan is een juweeltje tegen dat gemaakt is op basis van WoW. Weze het een screenshot of een video, af en toe zijn er echt zaken die me weer overtuigen van het feit dat dit waarschijnlijk het beste spel is dat de laatste jaren is uitgekomen. Bugs, inbalance en wat nog meer inbegrepen.
Veel spelers, onder hen ook enkelen uit mijn eigen guild, vergeten vaak even te stoppen met questen, grinden, raiden of instancing en gewoon ff genieten van de graphics, van de genialiteit van sommige storylines etc...

Ik wil hier jullie de volgende video even meegeven. Elk beeld dat je ziet is gemaakt in het spel, mogelijkerwijs door gebruik te maken van een private server voor ideale omstandigheden, maar het is volledig te zien tijdens het spel.



Het verhaal is vrij simpel:
De geest van een klein meisje spreekt je aan om haar pop terug te vinden. Vervolgens moet je ook haar ouders zoeken. Haar pop is gevierendeeld en verspreid, haar vader heeft verraad gepleegd en heult met 'de vijand' en haar moeder leeft nog. Simpel uitgelegd weliswaar, maar kom.

In elk geval, de muziek is leuk, de emoties druipen er vanaf... Formidabel gewoon!

Voor meer video's van Cranius, zie hier zijn blog

Enjoy, I know I do every time I watch it.

Bossie signing out

1 opmerking:

Sam zei

quit. while you still can.